Prezentare

        Centrul pentru Managementul Serviciilor de Sanatate (CMSS) este o companie privata infiintata in anul 2005 care grupeaza profesionisti in domeniul managementului in sanatate, si care ofera servicii de consultanta, evaluare si instruire si aplicatii software integrate pentru codificare clinica ICD-10-AM.
        CMSS s-a impus pe piata consultantei DRG fiind compania care a oferit impreuna cu partenerul sau din Australia, Total Care Integrative Health Systems (TCI) Grouperul AR-DRG versiunea 5.0 de catre toate spitalele din Romania si al Command-Line Grouper AR-DRG vs5.0 de catre Scoala Nationala de Sanatate Publica si Management Sanitar. Totodata, CMSS este partenerul exclusiv al Health Information Management Association of Australia (HIMAA), liderul mondial in codificarea clinica.
        CMSS ofera consultanta managerilor a caror determinare pentru excelenta in conducere se regaseste in serviciile de sanatate. Promovand cele mai inalte standarde in domeniul managementului serviciilor de sanatate, CMSS isi asuma un rol de lider in cresterea eficientei si calitatii serviciilor de sanatate.Toate produsele si serviciile oferite de catre noi sunt certificate de sute de utilizatori din toata tara si aceasta reprezinta cel mai bun certificat de garantie si calitate.
        Scopul nostru declarat este sa oferim SOLUTII SANATOASE in Sistemul Sanitar Romanesc!

 

« Inapoi


Newsletter cmss.ro

Consultanta si analize

ale activitatii clinice a spitalului

        Prevalidare pentru toate regulile de validare de validare stabilite de către SNSPMPDSB, astfel încât riscul invalidării foilor ... afla mai multe »

Consultanta si analize ale activitatii clinice a spitalului

Software

pentru codificare clinica

-    CMSS Coder este o aplicație software ce conține grouper-ul oficial de codificare - Ro.vi.DRG, care permite introducerea tuturor datelor ... afla mai multe »

 Software       pentru codificare clinica

Cursuri

pentru codificatori clinici

       CMSS oferă cursuri de instruire în codificare clinică: - de scurta durata la sediul spitalului dumneavoastra pentru perfectionarea ... afla mai multe »

Cursuri         pentru codificatori clinici

Elaborarea de politici

de sanatate, managementul proiectelor de sanatate publica

       CMSS oferă cursuri de instruire în codificare clinică: - de scurta durata la sediul spitalului dumneavoastra pentru perfectionarea ... afla mai multe »

Elaborarea de politici de sanatate, managementul proiectelor de sanatate publica